MON AMI Liga Družstiev v stolnom futbale 2009/2010

Liga družstiev


 




Aj túto sezónu pripravujeme pre stolných futbalistov ligu družstiev. V poradí 4. ročník prinesie niekoľko zmien, aby sme viac prilákali aj nových a mladých hráčov.  Najväčšou zmenou bude pribudnutie sponzora Reštaurácie Mon Ami, ktorá do súťaže venovala darčekovú poukážku pre celkového víťaza.

Štartovné a ceny :

Štartovné do súťaže ligy družstiev je 20 € za družstvo.

Dotácia ligy bude 300 € pri účasti 6 družstiev, ktorá sa rozdelí pomerným spôsobom medzi štyri najúspešnejšie. Samozrejme, že nebudú chýbať trofeje. Reštaurácia Mon Ami venuje pre víťaza darčekovú poukážku v hodnote 66 €.

Systém Hry :

V konečnej tabuľke budú rozhodovať body, nasledujú vzájomné zápasy, skóre zo vzájomných zápasov, celkové skóre, počet víťazstiev. V prípade, že nebude rozhodnuté ani po týchto kritériách rozhodne nový zápas po dohode kapitánov. Hracím miestom bude Dart club Brezno. Počet zápasov bude pozostávať každý s každým doma a vonku. V prípade väčšieho, alebo menšieho počtu prihlásených družstiev bude systém upravený.

Zloženie družstva:

V jednom tíme môže byť maximálne jeden hráč z prvej osmičky z poslednej sezóny mestskej ligy jednotlivcov (toto obmedzenie neplatí pre ženy). V družstve musia byť minimálne 4  a maximálne 5 hráči. 

Samotný zápas :

Samotný zápas bude pozostávať z desiatich mini zápasov a to nasledovne : 4 zápasy jednotlivci, 1 zápas nasadené dvojice, 4 zápasy dvojice podľa rozpisu a posledným bude duel losovaných dvojíc. V prípade remízy bude nasledovať predĺženie v podobe penált podľa rozpisu, každý z hráčov bude dve penalty strieľať a rovnaký počet aj chytať. Na zápas nastupujú štyria hráči, po vystriedaní hráč, ktorý bol stiahnutý z hry už viac do zápasu nemôže zasiahnuť, samozrejme nesmie sa striedať medzi legmi. V zápase je povolené raz striedať s tým, že hráč, ktorý už bol raz striedaný nemôže zasiahnuť do bojov.

Bodovanie :

víťazstvo 3 body, výhra po predĺžení 2 body, prehra po predĺžení 1 bod, prehra 0 bodov.

Čas zápasu :

V rozpise zápasov sú určené termíny, do kedy treba zápasy daného kola odohrať, je len čisto na aktéroch zápasov kedy sa dohodnú a v akom hracom čase sa zápas uskutoční. Prosím, aby ste termíny dodržiavali. V prípade, že družstvo na zápas nenastúpi, po prvej dohode kapitánov, prichádza ešte do úvahy náhradný termín, ak však ani tento nebude dodržaný, určí tretí termín organizátor ligy, po tomto termíne už nasleduje kontumácia výsledku o ktorej rozhodne organizátor ligy.

Pravidlá :

Hrá sa podľa platných pravidiel ITSF.

Typ stola :

Rosengart -  schválený stolík ITSF

Zápis o stretnutí :

Zápis o stretnutí bude k dispozícií v Dart clube pri personále, a tam sa aj vráti po odohratí zápasu. Zápis musí byť podpísaný obidvomi kapitánmi ak kapitán nebude prítomný jeho asistentom.

Cena hry :

Mince do stolov platia domáci hráči v plnej výške. 13 loptičiek stojí  0.50 €

Termín registrácie:

Prihlásiť sa do Ligy Družstiev môžete do 30.9.2009. Vyplnenú prihlášku a zaplatené štartovné necháte za barom v Dart clube.

 

Sponzorom ligy je Reštaurácia Mon Ami a Barbot Slovakia s. r. o., organizátorom 1. DC Brezno.